Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Προσυνεδριακό Ζέσταμα: Πρωτομαγιά στην Αράχωβα

Στα πλαίσια της διάδοσης του bookcrossing, των δημοσίων σχέσεων του Μυθικού Συνεδρίου και της αποκέντρωσης, προσκαλείστε όλοι για Πρωτομαγιά στην Αράχωβα. Εκεί θα γνωρίσετε από κοντά την πολύ φρέσκια και ορεξάτη ομάδα Αραχωβιτών bookcrossers.
To πρόγραμμα έχει ως εξής:
αναχωρούμε από Λιβαδειά κατά τις 10.00, φτάνουμε στην άδεια Αράχωβα (γιατί όλοι θα είναι στις πλαγιές του Παρνασσού και θα ψήνουνε) το πολύ στις 11, πίνουμε καφέ σε παραδοσιακό καφενείο ή σε τρέντι καφετέρια - περί ορέξεως- και το μεσημεράκι πάμε στο Λιβάδι, ξέρετε, εκεί που θα είναι όλοι και θα ψήνουνε. Εκεί θα μας περιμένει έμπειρη ομάδα ψηστών, πικνικστών και στεφανοποιών.
Εφοδιαστείτε λοιπόν με καμιά κουρελού ή καρό κουβερτούλα πικ-νικ, φορέστε τα εκδρομικά σας, πάρτε το τόπι σας, φορτίστε τις μηχανές σας και ελάτε να πιάσουμε το Μάη.Βασικές πληροφορίες: η Πρωτομαγιά φέτος πέφτει Κυριακή του Θωμά.
Ενημερώστε στο φόρουμ ή με mail αν θα ρθείτε, είναι σημαντικό να ξέρουμε περίπου τον αριθμό ατόμων για την ανάλογη παραγγελία κοντοσουβλίων.
Σε περίπτωση που κάποιος δεν έρθει με αυτοκίνητο αλλά με άλλο μέσο, από Λιβαδειά υπάρχουν αυτοκίνητα διαθέσιμα για να ανεβούμε παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου