Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Δηλώσεις Συμμετοχής

Να ‘μαστε…
Η μυθική επιτροπή είναι εδώ, προετοιμάζεται και διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούν! Εντάξει, αυτή με το τσίπουρο ίσως έχει μια δόση αλήθειας…

Κι ενώ συνεχίζονται οι ετοιμασίες στη Λιβαδειά όπως και όπου αλλού έχουν συσταθεί υπερδραστήριες μυθικές ομάδες, ήρθε η στιγμή να δηλώσετε συμμετοχή στο Μυθικό Συνέδριο!
Σε πρώτη φάση μας στέλνετε ένα e-mail στο livadiabc@gmail.com, όπου μας αναφέρετε ονοματεπώνυμο, bookcrossing screen name, πόλη απ’όπου μας έρχεστε και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο είναι 10€ και όπως γνωρίζετε από παλαιότερα συνέδρια σας εξασφαλίζει τη συνεδριακή τσάντα και «επισημοποιεί» τη συμμετοχή σας σε επιμέρους δραστηριότητες του Συνεδρίου.

Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού σε λίγες μέρες, όπως επίσης και πληροφορίες για τη μεταφορά και τη διαμονή σας.

Όλοι γνωρίζετε πόσο σημαντικό από πλευράς οργάνωσης είναι να ξέρουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων εγκαίρως, οπότε παρακαλούμε η δήλωση συμμετοχής και η κατάθεση των χρημάτων να γίνει μέχρι τις 2 Μαΐου.

Σας περιμένουμε!!!!

3 σχόλια: